Єгипетська Віза для Громадян України

єгипетська віза для українців

У 1992 році Єгипет та Україна вперше розпочали дипломатичні відносини. Наступного року відкрилося єгипетське посольство в Києві. У тому ж році Україна відкрила посольство в Каїрі, а також почесне консульство в Олександрії. Завдяки цим розвинутим дипломатичним зв'язкам, єгипетьскі візові вимоги для України є зпрощеними, а громадяни України можуть легко отримати єгипетську онлайн-візу.

Онлайн-заява для громадян з Україна

Чи потрібні громадянам України візи для Єгипту?

Українські громадяни взагалі потребують візи для відвідування Єгипту і можуть отримати єгипетську е-Візу до поїздки, або єгипетську візу після прибуття. Ця віза триває 90 днів з моменту видачі, стільки часу власник візи може перебувати в країні. Подача візи в Єгипет приймається з неділі по четвер з 8:30 до 12:30.

Однак існують деякі винятки. Громадяни деяких країн, які відвідують Єгипет через аеропорти Шарм-ель-Шейха, Сент-Катрін або Таба, можуть залишатися на строк до 15 днів без отримання єгипетської візи, якщо вони перебуватимуть на курортах Синайського півострову.

Громадяни України можуть перебувати в Єгипті на час транзиту або зупинки без візи, на максимальний термін до 48 годин, але повинні показати авіаквиток. У таких випадках, якщо мандрівник передає свій паспорт на час перебування, виїзд з аеропорту може бути дозволений. Деякі авіакомпанії навіть пропонують своїм пасажирам короткі екскурсії по Каїру та іншим містам під час зупинки. Якщо ви хочете трохи дослідити Єгипет під час очикування рейсу, воно того варте.

Варто також відзначити, що з 15 січня 2018 року Посольство України в Єгипті буде розглядати справи тільки через Візовий центр VFS.

Єгипетські Візові Вимоги для України

Українці, які приїжджають на відпочинок до Єгипту, не повинні панікувати: візові вимоги для Єгипту дуже прості. Власники паспортів України можуть отримати єгипетську візу після прибуття, або заповнити онлайн-заявку для отримання єгипетської е-Візи. Заявники можуть обирати між єдиними і багаторазовими онлайн-візами до Єгипту.

Щоб заповнити заявку на е-Візу до Єгипту, вам знадобиться наступне:

  • Паспорт дійсний не менше 6 місяців з дня прибуття до Єгипту. Використання паспортів, термін дії яких закінчуються протягом цього часу, призведе до відхилення заяви.
  • Завантажити відскановану копію інформаційної сторінки паспорту, що містить всі основні дані про її пред'явника, включаючи ім'я, місце народження, номер паспорта та фотографію.
  • Кредитна / дебетова картка для сплати збору до подання заявки.
  • Надати дійсну адресу електронної пошти. Необхідно двічі перевірити правопис, коли ви вводите свою адресу електронної пошти, оскільки ви не зможете отримати доступ до візи, якщо надали її невірно, та вам доведеться знову заповнити заявку на отримання е-Візи до Єгипту.

Після подання та схвалення заявник повинен роздрукувати принаймні одну копію єгипетської візи для надання імміграційним працівникам Єгипту після в'їзду. Віза повинна бути надрукована на чистому аркуші паперу формату А4, оскільки двосторонній або зменшений друк не приймається. Ви також повинні переконатися, що у вашому паспорті є принаймні одна порожня сторінка. В іншому випадку ви не зможете отримати штамп та насолоджуватися важко заробленою поїздкою до Єгипту!

By using our website you accept our Cookies Policy. Click here to know more. I agree