Туристична онлайн-віза до Єгипту

Електронна віза до Єгипту для туристів

Подорож до Єгипту: Інформація та документи, необхідні для в’їзду в Єгипет

Єгипетська туристична віза

Всі, хто їде в Єгипет з туристичною метою, повинні надати підтвердження погодженого дозволу на поїздки всередині країни. З листопада 2017 року для перебування в країні менше 30 днів необхідна електронна туристична віза, яку можна отримати просто заповнивши онлайн-заяву.

Уряд Єгипту прийняв рішення надавати туристичну візу до Єгипту за допомогою онлайн-платформи задля покращення роботи прикордонної служби та безпеки міграції. Іноземні громадяни правомірних країн з дійсним дозволом можуть отримати Єгипетську туристичну візу. Єгипетська електронна віза дозволяє туристу перебувати в країні протягом 30 днів з дати в’їзду.

Крім того, щоб отримати службову візу до Єгипту, заявник повинен надати копію офіційного супровідного (ділового) листа. Без даного листа службова віза не може бути надана. Він повинен містити інформацію про компанію, яка фінансує поїздку, статус заявника на підприємстві, ціль візиту та підтвердження статусу платоспроможності на період перебування заявника в Єгипті. Пам’ятайте, що електронна віза надається лише для поїздок з туристичною метою.

Для подальшої інформації зв’яжіться з посольством Єгипту у вашій країні.

Подати онлайн-заяву

Вимоги до заявника на отримання гостьової візи в Єгипет

Єгипетська гостьова віза може бути надана через онлайн-сервіс подачі заяви на візу тим заявникам, які відповідають наступним вимогам:

  • Мають паспорт, дійсний протягом 8 місяців з дати в’їзду;
  • Є громадянами країни, яка є в переліку дозволених;
  • Заявник має намір перебувати в Єгипті не більше 30 днів;
  • Заповнили онлайн-заяву правильно;
  • Проведено платіж за допомогою своєї кредитної/дебетової картки;

Проїзні документи для поїздки в Єгипет

Щоб поїхати в Єгипет, всі іноземні громадяни повинні мати паспорт, дійсний протягом 8 місяців з дати в’їзду в країну, офіційну туристичну візу та інші необхідні спеціальні підтверджуючі документи, наприклад, офіційні спонсорські листи.

Також всім туристам під час поїздки в Єгипет рекомендується мати при собі наступні проїзні документи:

  • Копії вашого страхового туристичного полісу.
  • Доказ платоспроможності на період подорожі в Єгипет.
  • Підтвердження подальшої або зворотної поїздки.
  • Проживання або бронювання квитків.
  • Фотокопії проїзних документів на випадок їх втрати.

Пам’ятайте про обмеження суми коштів, яку турист може ввозити або вивозити з країни в готівці: 5000 єгипетських фунтів та 10 000$ чи їх еквівалент, що може бути перевірено митною чи прикордонною службою.

Який термін дії Єгипетської електронної візи?

Під час подорожі в Єгипет по одноразовій або багаторазовій електронній візі туристи можуть перебувати в країні 30 днів з дати в’їзду. Сама віза дійсна протягом 90 днів від дати видачі. Якщо термін дії візи закінчується ще до того, як вона буде використана, заявнику потрібно подати заяву на нову візу до здійснення поїздки. Після того, як віза була погоджена та відправлена на електронну пошту, дати не можуть бути змінені.

Однак, якщо заявнику потрібна інша віза для поїздки в Єгипет (студентська або ділова), тоді необхідно звернутися до Посольства або Консульства.

Країни, громадяни яких можуть отримати електронну візу до Єгипту

Іноземні громадяни, які їдуть в Єгипет з туристичною метою повинні пред’явити візу при перетині кордону. Громадяни, які мають дійсний паспорт наступних країн, мають право подавати онлайн-заяви на отримання електронної візи до Єгипту.

Нижче наведений перелік країн, громадяни яких можуть отримати Єгипетську електронну візу.

Албанія Австралія Австрія Бельгія Болгарія
Канада Хорватія Кіпр Чеська Республіка Данія
Естонія Фінляндія Франція Німеччина Греція
Угорщина Ісландія Ірландія Італія Японія
Латвія Литва Люксембург Македонія Мальта
Молдова Монако Чорногорія Нідерланди Північна Корея
Норвегія Польща Португалія Румунія Росія
Сербія Словаччина Словенія Південна Корея Іспанія
Швеція Швейцарія Велика Британія Сполучені Штати Америки Україна
Ватикан

Інші види віз до Єгипту

Щоб отримати туристичну візу до Єгипту для поїздок тривалістю не більше 30 днів, громадяни визначених країн можуть подавати онлайн-заяви на отримання візи замість подачі заяви через Єгипетське Посольство або Консульство. Єгипетська електронна віза дає можливість туристам швидко заповнити онлайн-заяву для економії часу та сил, і для здійснення подорожі він/вона може просто роздрукувати погоджену електронну візу.

Однак, якщо заявнику потрібна інша віза, наприклад, студентська, для постійного бізнесу чи багатократного в’їзду, потрібно звернутися до посольства або консульства.

By using our website you accept our Cookies Policy. Click here to know more. I agree