Процес поновлення електронної візи в Єгипет

Процес поновлення електронної візи в Єгипет

Електронна віза в Єгипет була впроваджена для модернізації системи отримання дозволу на поїздку в Єгипет. До її впровадження туристи повинні були чекати в черзі на кордоні, щоб отримати візу по прибуттю.

Щоб заповнити онлайн-заявку, потрібно всього кілька хвилин. І відпадає необхідність відвідувати посольство чи стояти в черзі на єгипетському кордоні. Весь процес швидкий та простий.

Електронна віза може бути однократною - дає дозвіл на одну поїздку до Єгипту терміном до 30 днів. Також доступна і багатократна віза, яка дає можливість здійснити декілька поїздок, і термін дії даної візи становить 90 днів. Загальний термін перебування в Єгипті на протязі даного періоду не повинен перевищувати 30 днів.

Якщо термін дії вашої візи в Єгипет закінчився, то процес поновлення електронної візи в Єгипет такий же простий, як і попередній процес її отримання.

Заявка на поновлення візи в Єгипет

Поновити єгипетську туристичну візу просто, туристам потрібно лише заповнити Заявку на отримання електронної візи в Єгипет. В даній формі вам потрібно ввести певну особисту інформацію (ім’я, адресу, паспортні дані та дату народження), також відповісти на деякі питання стосовно безпеки та мети поїздки.

Заявник повинен вказати в анкеті, яка віза йому потрібно: однократна чи багатократна. Від цього залежить її вартість.

Після цього потрібно оплатити візовий збір за допомогою кредитної чи дебетової картки та завантажити фото паспортного розміру і сканкопію паспорту для завершення заповнення заявки на поновлення електронної візи в Єгипет.

Вимоги щодо отримання електронної візи в Єгипет

Для отримання електронної візи в Єгипет заявник повинен мати:

  • Дійсний паспорт громадянина правомірної країни, термін дії якого завершується не раніше, ніж через вісім місяців з дати прибуття.
  • Кредитну або дебетову картку для оплати вартості електронної візи.
  • Актуальну адресу електронної пошти для отримання дозволу на в’їзд у форматі pdf.

Скільки часу потрібно на отримання електронної візи в Єгипет?

Процес поновлення єгипетської електронної візи триває стільки ж, скільки й отримання стандартної візи. Після того, як анкета була подана, вона зазвичай розглядається на протязі п’яти робочих днів.

В окремих випадках вимагається надання туристами додаткових документів. Тому при поданні заявки на поновлення єгипетської візи потрібно це враховувати і подавати її мінімум за сім днів до запланованої поїздки.

Заповнюйте заявку дуже уважно. Будь-яка невідповідність чи невірно введені дані можуть стати причиною відмови у візі.

Якщо заявка була погоджена, то турист отримує електронного листа з дозволом на в’їзд у форматі pdf.

Чи потрібно мені поновлювати візу, якщо я змінив паспорт або ж закінчився термін його дії?

Для отримання електронної візи в Єгипет, необхідно мати паспорт, термін дії якого закінчується не раніше, ніж через вісім місяців з дня прибуття. Беручи до уваги те, що максимальний термін дії електронної візи в Єгипет становить 90 днів, то термін дії паспорта не повинен бути меншим.

Паспорт може загубитися, його можуть вкрасти або він може бути замінений з певних причин. В таких випадках, якщо ви хочете повернутися до Єгипту, то вам необхідно поновити єгипетську електронну візу.

Ви не можете переносити електронну візу з одного паспорту в інший: якщо змінились ваші паспортні дані, то ваша віза вже вважається недійсною.

Інформація у візі повинна точно відповідати паспортним даним. Туристи, які мають більше одного паспорту, повинні переконатися, що вони використовують для поїздки саме той паспорт, дані якого були вказані у заявці.

Попередня публікація Наступна публікація

By using our website you accept our Cookies Policy. Click here to know more. I agree